Den perfekte ferie i Sydspanien

18. april 2022 by Ingen kommentarer

Annonce

Der burde ikke være nogen tvivl om, at Spanien er et fantastisk feriested, uanset hvad man er interesseret i. Især i Sydspanien kan der findes nogle spændende steder at holde ferie, og eftersom sommeren er ved at nærme sig, er det et godt tidspunkt at kigge lidt på, hvad Sydspanien har byde på. 

De mange feriedestinationer

Overvejer man at tage på ferie i Sydspanien, så står det måske hurtigt klart for en, at Andalusien udgør nærmest hele denne del af Spanien. Andalusien er også et populært ferieområde, og dette er ikke er svært at se, hvorfor det lige netop er dette. Her kan man nemlig opleve nogle vidunderlige strande ved Middelhavet og Atlanten, mens der også er nok med flotte, historiske byer, fordelt over otte provinser: Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga, og Sevilla. 

To nævneværdige byer kan her være Malaga og Sevilla, men de andre provinser har selvfølgelig også meget at byde på. Det er også muligt at finde de to kendte feriedestinationer, Costa del Sol og Marbella, hvis man er til en rigtig strandferie. 

De mange feriemuligheder

De førnævnte byer og feriedestinationer repræsentere nogle af de feriemuligheder, som Andalusien har at tilbyde. Ligesom resten af Andalusien, så er der især mange interessante kulturelle seværdigheder, som de to byer, Malaga og Sevilla, har at tilbyde. Dette skyldes, at regionen blev regeret af maurerne i næsten 1000 år, hvilket har resulteret i en region rig på både muslimsk, jødisk og kristen kulturarv. 

I Malaga kan man, for eksempel, besøge Picasso Museet, eller den over 1000 år gamle mauriske fæstning, Alcazaba, vis historie og arkitektur har været påvirket af arabiske og romerske besættelser. Der er også den flotte domkirke, La Manquita, mens fiskerlejet, El Palo, altid kan tilbyde noget lækkert seafood, hvis man skulle få lyst til det. I Sevilla kan det måske være den gamle bydel eller de to tårne, La Torre Del Oro eller La Giralda, mens det kongelige palads, Real Alcazar, også kan være en spændende mulighed.  

Er man mere til strandferien i Marbella eller ved Costa del Sol, så behøver man ikke at forlade provinsen, Málaga. Udover flere kulturelle seværdigheder, så tilbyder begge destinationer den ultimative strandferie i Sydspanien. Der er godt nok flere strande at vælge imellem, men Playa de la Levante og Playa de Fuengirola ved Costa del Sol, samt Playa de Puerto Banus og Playa Nagüeles i Marbella, er bare nogle eksempler på fantastiske strande. Men uanset hvad, så er der nok at vælge imellem, skulle man vælge at tilbringe sommer 2022 i Andalusien.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *