Kulturperler i Europa

20. august 2020 by Ingen kommentarer

Dette er sponsoreret indhold

Måske du har fået nok af at holde sommerferie i Danmark. Mange af os søger langt væk, når vi skal ud og rejse og se verden. Nogle gange glemmer vi måske at se, hvad der er lige foran os. For selvom USA, Thailand og Australien bestemt er besøg værd, kan du med fordel lade din næste rejse gå til Europa. Europa er en særlig mangfoldig verdensdel, og her kan du opleve alt lige fra urbant storbyliv og kulturelle perler til storslåede naturfænomener og smukke, hvide sandstrande. Hvis du er mest til de kulturelle og historiske steder, er Europa et glimrende forslag til din næste rejse. Herunder får du fire bud på kulturelle perler i Europa, som du kan lade dig inspirere af.

Bauhaus-bygning i Dessau, Tyskland

Hvis du er til kultur og arkitektur kan du ikke komme udenom Bauhaus-bygningen i Dessau, Tyskland. Her finder du den tyske designskole, hvor Bauhaus-stilen opstod. Den modernistiske bygning, der er på UNESCOS verdensarvsliste, er perfekt med lysindfald, klassiske møbler og gennemtænkte detaljer.

Louvre i Paris, Frankrig

De fleste af os har måske allerede været i kærlighedens by, Paris og oplevet dens smukke og romantiske stil. Paris er et mekka for kultur- og kunstinteresserede. Hvis du endnu ikke har været så heldig at besøge Louvre, kan vi klart anbefale det. Louvre er spækfyldt med kunst og kultur for enhver smag, og her kan du blandt andet opleve Leonardo da Vincis maleri, Mona Lisa.

La Sagrada Familia i Barcelona, Spanien

Barcelona er en fantastisk perle i Europa, og her kan du få opfyldt drømme om storbyliv og strandliv på én og samme tid. Hvis du besøger Europa, bør du uden tvivl tage en halv dag ud af programmet til at besøge La Sagrada Familia. Den smukke og spektakulære kirke inde mit i Barcelona er bygget af Gaudí, og du kan bruge flere timer på at udforske det vilde og unikke byggeri.

Auschwitz i Polen

Er du mere til en blanding af historie og kultur, så bør du besøge Auschwitz i Polen. Det er én af de største koncentrationslejre fra anden verdenskrig, og her kan du få et forfærdeligt indblik i de skæbner, der måtte lade livet under Hitlers diktatur. Det er et vigtigt sted for dig, der ønsker at forstå og den mørke fortid, der blandt andet foregik i Østeuropa.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *