7 overraskende ting, du altid bør have i kufferten

Står du over for en udlandsrejse i Europa? Så er det vigtigt, at du pakker alt det nødvendige i kufferten. Og her kan du finde syv overraskende ting, ud altid bør huske at tage med – og hvorfor. Læs med, og kryds af på listen, når du har pakket dem!

Du husker sikkert din toilettaske, dit tøj og nogle håndklæder. Men der er mange små ting, som er gode at have med på rejsen. Og dem opdager du ofte først, du mangler, når de skal bruges. Derfor har vi lavet denne praktiske tjekliste med syv ting, du helt sikkert får brug for på rejsen.

1. Vaseline kan anvendes på mange måder

Vaseline har flere forskellige formål til dig, der er på udenlandsrejse. Og det er derfor en god idé at have med i håndbagagen. Det kan anvendes til at fjerne ringe, hvis dine fingre hæver op under flyveturen. Eller det kan bruges mod tørre læber eller som glidecreme til din pocket pussy. Mulighederne er mange, og du skal nok få det brugt i løbet af turen.

2. Antibakterielle servietter, som holder dig rask

Alle offentlige steder er fyldt med bakterier, og der er ikke noget værre end at blive syg på en ferie. Derfor er antibakterielle servietter vigtige at have med i tasken. Udnyt de antibakterielle egenskaber, inden du skal spise eller til at spritte dit sæde på flyveren af med.

3. Plastikposer er gode at have med på farten

De kan både bruges til at pakke små ting som smykker eller mobilopladere, så de ikke bliver væk. Eller de kan anvendes som affaldsposer, når I er på tur uden for hotellet. Du kan også pakke dine sko i dem, så der ikke kommer jord i din kuffert.

4. Tørretumblerark til at genopfriske dit tøj

Selvom du ikke har en tørretumbler, kan du godt bruge tørretumblerark. Put dem i dine sko og i din kuffert for at slippe af med lugten af skidt og sved. Det holder din taske og dens indhold mere frisk, så du kan have dit tøj på mere end én gang.

5. Tigerbalsam til ømme muskler og smerter

Tigerbalsam er en smertestillende creme, der er perfekt efter en lang dag på benene. Smør det på ømme fødder eller skuldre efter en lang dag med sightseeing. Det kan også virke godt til at afskrække insekter med eller til at lindre en forkølelse.

6. Kuglepenne bliver ofte glemt

I dag skriver vi ofte på vores mobiltelefoner og tablets. Derfor er der ikke mange, der har en kuglepen på sig. Men når du rejser, kan du hurtigt få brug for en. Det kan f.eks. være, når du skal udfylde toldformularer eller skrive i din rejsedagbog. Sørg derfor for at pakke et par kuglepenne i din håndtaske.

7. Lommeservietter til nødstilfælde

Lommeservietter kan ikke kun bruges til at klare en snottet næse. De har flere andre praktiske formål. De kan f.eks. anvendes som toiletpapir i et nødstilfælde. Eller du kan bruge dem til at tørre sved af, inden du putter solcreme på i varmen.

Nu har du en god tjekliste, inden din næste tur rundt i Europa. Og hvis du pakker disse syv overraskende ting, vil du kunne klare langt de fleste situationer undervejs. Så pak kufferten, og nyd din ferie!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *