Cykelhjelm, ingen undskyldning

I dag kan man næsten ikke klage over, at man ser dum ud med hjelm på. Der er så mange nye og smarte designs, så du også kan se godt ud med den. Når det så er sagt, er det jo ikke udseendet der betyder noget, det er selvfølgelig beskyttelsen af den.

Der er efterhånden mange muligheder når det kommer til hjelme. De kan også være en god mulighed for at udtrykke din personlighed.
Har du brug for lidt vejledning til hvad du skal forholde dig til når du kigger på cykelhjelme, så læs med her.

Typer af cykelhjelme

De forskellige typer hjelme skal altid opfylde et bestemt sikkerhedskrav, et CE-mærke. Har den også et godkendelsesnummer, er det din garanti for den er godkendt og opfylder europæiske sikkerhedsstandarder. Det er din sikkerhed for at kvaliteten er i top.

Der er forskellige typer hjelme, racer, voksen, børne og MTB. Skulle du være i tvivl og mangler inspiration til at kigge, så find din næste cykelhjelm her.
Det giver god mening hvis du køre mountainbike og skal bruge en hjelm, at den er egnet til dette.
Du behøver måske ikke at have en MTB hjelm, hvis du skal på søndagstur på landevejen. Det er selvfølgelig en mulighed, hvis du godt kan lide pasform og design.

Hvad består en cykelhjelm af

Hjelmen er bygget op af en hård og kraftig inderskal, som ofte består af et rigtig hårdt skumlag. Udover den er der en yderskal, som er lavet af hårdt plastmateriale.
Hjelmen har også en spænde og en rem, som skal fastholde hjelmen på dit hoved under hagen.Det er vigtigt at holde disse materialer intakte, da det er den som skal redde dit hoved, hvis uheldet skulle være ude

Nu har du ingen undskyldning. Det er bare på med cykelhjelmen og ud i blå.

God fornøjelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *