Husk lige rejseforsikringen

Meta: Er du klar til at rejse. Helt klar? Husk forsikringen – også selvom du er på forretningsrejse!

Skal du på jordomrejse med familien eller blot på forretningsrejse i en enkelt dag eller to, så er det altid en god ide, at bestille en rejseforsikring. 

Hvis uheldet skulle være ude, er det dobbeltuheld, hvis man samtidigt hænger på en stor regning eller skal forklare i sin virksomhed, at rejseudgifterne på forretningsrejsen blev højere end forventet.

For privatrejsende

En rejseforsikring er der brug for, men der er ingen grund til at have to rejseforsikringer, der dækker den samme skade. 

Hvis du rejser som privatperson, bør du tjekke din indbrudsforsikring inden du køber en ekstra forsikring til din rejse. Dette skyldes at mange indboforsikringer indeholder en rejseforsikring også. Det er typisk en forsikring du selv har tilvalg på tidspunkt, men ikke desto mindre bør du lige tjekke, om du har den eller ej.

For forretningsrejsende

Hvis du rejser som forretningsrejsende, bør du undersøge mulighederne for at få rejseforsikring. Det kan være at virksomheden har en fælles rejseforsikring, der dækker medarbejdernes rejser, men det bør du undersøges. Man kan aldrig være for forsigtig, også selv om rejsen bliver lidt dyrere end først forventet.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og du har en rejseforsikring, så plejer det at gå relativt smertefrit, når man skal have udbetalt sin erstatning. Hvis der skulle opstå uenighed med forsikringsselskabet, så findes der mange gode forsikringsadvokater, som kan hjælpe dig med at få din erstatning.

Generelt er forsikringsselskaberne dog meget rimelige, og det gælder de fleste rejseforsikringsselskaber, hvad enten du er forsikret igennem dit eget forsikringsselskab eller et andet sted.

Hvis det alligevel skulle komme til uenighed mellem dig og forsikringsselskabet om beløb, der er for små til at inddrage en advokat, findes der en lang række rejseerstatningsvirksomheder, disse selskaber er dog primært koncentreret omkring flyhjælp.

God vind på rejsen. Og husk sikkerhed frem for alt. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *