Hvor skal din næste rejse gå hen?

23. november 2020 by Ingen kommentarer

Savner du også at rejse? Men ved du ikke, hvor din rejse skal gå hen næste gang? Måske har du allerede set de mest almindelige steder at tage hen, og nu kunne du virkelig godt tænke dig at opleve verden fra en anden synsvinkel. Så er du kommet det rigtige sted hen. I artiklen her giver vi dig nogle bud på, hvor din næste rejse skal gå hen. Rigtig god tur!

Har du oplevet Vietnam?

Hvis ikke er det bestemt et sted, som er værd at opleve. Rejser til Vietnam er nemlig super spændende, og landet er kendt for at have stor alsidighed, og mange tager ofte tilbage dertil, fordi der er så meget spændende at opleve. I den nordlige del af Vietnam kan du opleve skønne floder, bjerge, lokale markeder og byer og flotte rismarker. Den nordlige del er virkelig til dig, som gerne vil opleve den autentiske natur i Vietnam. I den sydlige del af Vietnam kan du opleve Mekong-deltaet, sejle på Mekongflodens små floder eller opleve Vietnamesernes hverdag, som slet ikke minder om vores i Danmark.

Har du oplevet Cypern?

Cypern er en flot ø i Middelhavet, som er delt op i en græsk del og en tyrkisk del. Begge dele af landet byder på hver deres historie, som bestemt er værd at opleve. Man kan faktisk tage en guidet bustur fra den græske side indtil den tyrkiske, hvor man kan opleve forskellen på tæt hold.

Dertil er Cypern en ø med stor historie, som kan opleves på de historiske seværdigheder på øen. Hvis du mere er til afslapning og bådture har Cypern også en masse at byde på med deres utallige hvide sandstrande og smukke liv under havoverfladen. Cypern er den perfekte ferieø, hvis du vil snorkle og dykke eller bare nyde solen med en god bog.

Har du oplevet Portugal?

Portugal er endnu et smukt sted at holde sin ferie henne. Landet grænser op til Spanien i nord og øst og er ellers omgivet af Atlanterhavet i vest og syd. Her kan du blandt andet opleve Portugals sydligste punkt, som også kaldes for Verdens Ende. Herfra kan der opleves et imponerende syn fra den 75 meter høje klippekant. Husk dog en trøje, da det ofte blæser rigtig meget på denne del af Algarvekysten.

Dertil kan Portugal også byde på den smukke by Porto, som er en smuk og farverig by fyldt med søde mennesker og shopping. Er du mere til en ferie ved havet er byen Portimão et fint sted at starte, da der her er smukke sandstrande og massere af lækre fisk og skaldyr. Et perfekt sted til folk, som gerne vil nyde solens stråler på en charterferie med ekstra charme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *