Lær Apulien at kende

Er du ved at brainstorme næste ferie? Måske du er ved at kigge alle de kendte steder i Italien igennem. Mange tager til Rom, Napoli, Milano eller en af de andre større byer, hvis det er byliv, man går efter, mens Gardasøen er meget besøgt af danskere, der bare vil have afslapning ved søen og måske mødes med andre danskere på en campingplads omkring den. Men det er ikke sikkert, det er det, I ønsker jer.

Apulien er et mindre besøgt område i Italien, men det gør det ikke mindre spændende. Kigger du på et kort, er Apulien det område, der udgør hælen i den støvle, Italien består af. Her kan du få mange lækre oplevelser, der både gælder naturen, vinsmagninger eller i form af det kulturelle, regionen har at byde på. Måske en rundrejse i Apulien er noget, der trækker eller vækker jeres nysgerrighed?

Mange fede seværdigheder

Som nævnt er der meget kulturelt i Apulien, og det gælder blandt andet et indblik i regionens historie, der kan spores langt tilbage. Det er også tydeligt, når man kigger på nogle af de attraktioner, der er mest besøgt i området. I byen Matera kan I finde huler i 10 til 12 etagers højde. Her vil I kunne høre om fortidens bebyggelser, der hørte til her og få indblik i en del af Italiens historie, I måske ikke kendte på forhånd.

Hvis I er til et godt glas vin, er det et godt område, I kigger på. Her foregår mere vinproduktion end i hele Tyskland, og det handler om, at stedet ligger rigtig godt klimamæssigt. Det afspejler sig også i prisen på hver flaske vin, der typisk er billigere end mange andre steder i Italien. Med en rundrejse i Apulien kan I altså lynhurtigt få øjnene op for nogle forskellige ting, I ikke kendte på forhånd og få en god oplevelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *