Mobilcovers er en relativ billig måde at forny telefonens udseende på

24. februar 2021 by Ingen kommentarer

Jeg er meget glad for min mobiltelefon og jeg har den stort set med overalt. Efterhånden er hele mit liv samlet på den lille device. Jeg bruger den rigtig mange gang i løbet af dagen. Jeg er virkelig afhængig af den og den må helst ikke gå i stykker. Derfor har jeg købt et mobilcover eller retter sagt et par mobilcovers, som jeg skifter imellem. Det er en relativ billig måde at forny telefonens udseende på. Og så ikke at forglemme – og måske vigtigst af alt – så beskytter mobilcoveret telefonen mod slag og ridser.  

Min mobiltelefon er min tro følgesvend 

Som sagt er hele mit liv på det nærmest samlet i min telefon, så det ville være en katastrofe, hvis jeg tabte den og den gik i stykker. Jeg bruger min telefon til forskellige gøremål hele dagen igennem. Allerede om morgenen fungerer den som vækkeur. Når jeg skal på job lytter jeg enten til radioen eller hører musik og ofte lytter jeg til lydbøger eller podcasts. Når jeg træner måler den mine resultater og leverer musik. I løbet af dagen holder den mig i tæt forbindelse med mine omgivelser ved at fungere som almindelig telefon (tale og sms). Jeg også alle mulige apps såsom Facebook og Instagram samt LinkedIn. Min bank, MobilePay, e-Boks og NemID ligger også på telefonen. Den hjælper mig med at finde vej og hvis jeg er i tvivl om noget, så kan jeg bare google det. Det er helt genialt, hvis man f.eks. sidder sammen med vennerne og taler om et eller andet emne og så pludselig har glemt et navn eller på anden måde diskuterer et emne, så kan man lige slå det op. Hvad søren gjorde man før mobiltelefonen blev opfundet? Den er også min ven, hvis jeg skal vente, så kan jeg lige tage den frem og gå på nettet. 

Jeg flasher min telefon rigtig mange i løbet af dagen og så er det bare fedt, at mobilcoveret er lækkert og udstråler luksus. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *