Sådan kommer du nemt ned i gear i din ferie

23. juli 2021 by Ingen kommentarer

Kan du endelig tage hul på din længe ventede ferie? Det kan være svært at trække stikket helt, når du har ferie. Hvis du føler en trang til at tjekke din arbejdsmobil eller at arbejde videre på et notat, kan det være en stressfaktor for dig – og stressfaktorer skal du forsøge at undgå i din ferie. Her er 3 gode råd til, hvordan du kan holde en ferie, der byder på afslapning, ro og velvære.

Tag på en rejse

Er det længe siden, du har været ude at rejse sidst? Det er meget sundt at komme ud af dine vante omgivelser indimellem, så hvorfor ikke booke en rejse – enten alene eller sammen med din familie, hvis de har ferie samtidig med dig. På rejsen har du rig mulighed for at koble fra, og fordi du er så langt væk fra hverdagens rutiner, er det nemmere at lægge stressen på hylden.

Forkæl dig selv med en spadag

Starter du ferien ud med træthed og ømhed i kroppen som følge af en hektisk og travl uge op til ferien? Så fortjener du et afbræk i form af en spadag. En spadag eller et wellnessophold er en rigtig god måde at komme væk fra hverdagens mange pligter på, og du kan slappe af i rolige omgivelser. Hvor end du bor henne i landet, kan du nemt finde en facilitet, der tilbyder spadage. Det kan også være, du bor i Jylland men ønsker at udforske andre steder og derfor foretrækker at afholde spadagen på Sjælland.

Lad arbejdet blive på arbejdet, når du holder ferie

Er du skyldig i at arbejde, selvom du har ferie? Det er en kæmpe stressfaktor, og du får dermed ikke det fulde potentiale ud af din ferie. Vil du komme ned i gear, bør du lade arbejdet blive på arbejdet, når du holder ferie.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.